صهیونیستها از ترس ادامهدار شدن جنگ غزه، قفسههای مواد غذایی در فروشگاهها را خالی کردند.
رسانههای عبری با انتشار تصاویری نشان دادند که مردم از ترس ادامه دار شدن جنگ، برای تأمین مایحتاج خود به فروشگاههای مواد غذایی حمله کردند. اسرائیل هیوم تصاویری از قفسههای خالی فروشگاههای مواد غذایی را منتشر کرد که نشان از ترس مردم از کمبود مایحتاج در روزهای آتی است.
قفسههای خالی از مواد غذایی
به دنبال وضعیت امنیتی پیش آمده، رژیم صهیونیستی با کمبود شدید انواع محصولات غذایی تازه مانند شیر، فرآوردههای لبنی، مرغ، انواع میوه و سبزیجات در فروشگاههای مواد غذایی مواجه است.
شبکههای تهیه و توزیع مواد غذایی اعلام کردند که در زمینه تأمین و عرضه محصولات لبنی، گوشت، میوهها و سبزیجات دچار مشکل شدهاند.
با توجه به شرایط جنگی، شهروندان اسرائیلی نه تنها در فروشگاههای بزرگ عرضه مواد غذایی بلکه در شعبههای کوچک و محلی نیز با قفسههای خالی و کمبود شدید مواد غذایی روبه رو شدهاند. گزارشها حاکی از آن است که برخی از فروشگاههای عرضه مواد غذایی در تل آویو تقریبا خالی است و صاحبان سوپرمارکتهای آنلاین اعلام کردند که هیچ گونه مواد غذایی در فروشگاهها وجود ندارد.
گروه کارفور (بزرگترین سوپرمارکت زنجیرهای در اروپا و دومین سوپرمارکت بزرگ جهان) اعلام کرد: فروش محصولات بهداشتی و مواد غذایی خشک مانند ماکارونی، کنسرو، دستمال توالت و آب به شدت افزایش داشته است همچنین با کمبود شدید محصولاتی غذایی تازه چون میوه و سبزی و مرغ مواجه هستیم.
رامی لوی (مالک فروشگاههای زنجیرهای مواد غذایی) به شهروندان اسرائیلی اعلام کرد که فقط مایحتاج ضروری را تهیه کنند و از خرید اقلام مازاد خودداری کنند!
جیرهبندی مواد غذایی
خبرگزاری شبکه 13 نیز اعلام کرد: فروشگاه زنجیرهای شوفرسال ( Shufersal Group Uri Waterman ) اعلام داشت: به دلیل هجوم مردم برای تهیه مواد غذایی و کمبود محصولات در تمام شعب این فروشگاه، ما مجبور به اعمال محدودیت خرید شدیم؛ لیست اقلام اعلامی به این صورت است:
آب: 2 باکس 6 عددی
تخم مرغ: یک شانه 30 تایی و یا 2 شانه 12 تایی
شیر پاکتی: حداکثر 3 پاکت 1 لیتری
نان بسته بندی شده: شامل 5 قرص نان حداکثر 2 بسته
در همین راستا وزارت اقتصاد از شهروندان اسرائیلی خواست از احتکار مواد غذایی خودداری کنند. این وزارتخانه اعلام کرد که هیچ دستورالعملی مبنی بر ذخیره مواد غذایی تا اطلاع ثانوی اعلام نشده است.
برخی منابع اعلام کردند که علاوه بر کمبود محصولات غذایی کمبود نیروی انسانی نیز مزید بر علت شده است.
لینک خبر: https://www.israelhayom.co.il/business/article/14687687